Echt wellness gevoel voor thuis

Thermae 2000

Natuurlijke luxe

Gratis verzending vanaf €50,-

It's all
about me

Skincare aanbrengen Thermae For Me
Najaar en winter

Herfst is coming: Enzyme peeling

Herfst is hét seizoen bij uitstek voor een intensievere aanpak betreft huidverzorging. De huid wordt niet meer voortdurend blootgesteld aan de zon waardoor men op verantwoorde wijze naar sterker geconcentreerde werkstoffen mag grijpen.

Lees verder »
serum aanbrengen
Zomer

Summer musthave: Skin balance repair serum

Zon, zee en strand zijn een weldaad voor lichaam en geest, maar zorgen er ook voor dat de huid voor een uitdaging komt te staan. Zon en water zijn factoren die de huid belasten waardoor zij extra ondersteuning kan gebruiken.

Lees verder »
Dame geniet van uitzicht over het Limburgse heuvelland.
Najaar en winter

Hoera, de lente begint!

Wat fijn, er hangt lente in de lucht! Uiteraard proberen wij dan ook meteen van die eerste zonnestalen te genieten, maar voorzichtigheid blijft geboden.

Lees verder »
Het Thermae For Me Absolute Hyaluron Serum en Eye Lift Crème
Najaar en winter

Dagelijks een wellness moment in je eigen badkamer

Goede producten om je huid gezond te houden is belangrijk, maar om ervoor te zorgen dat ze ook effectief werken, zul je ze ook in de juiste volgorde moeten gebruiken. De routine is geheel afhankelijk van jouw huidtype, ingrediënten en formules.

Lees verder »
Najaar en winter

Feestdagen cadeaus

De feestdagen komen eraan. Tijd om verlanglijstjes te maken of na te denken over de cadeaus die jij jouw dierbaren gaat geven. We hebben mooie wellness cadeaus voor je verzameld!

Lees verder »
Banner blog sauna
Najaar en winter

Je huid verzorgen na een sauna dag

Heerlijk, zo’n sauna dag! Maar wist je dat de wisselende temperaturen en zwemmen in chloorwater ervoor kunnen zorgen dat je huid uitdroogt? Misschien heb je het zelf wel al gemerkt. Onze skin & bodycare experts vertellen je graag hoe je dit kunt voorkomen!

Lees verder »