Thermae-for-me-logo

Echt wellness gevoel voor thuis

Thermae 2000

Natuurlijke luxe

Gratis verzending vanaf €50,-

Blog

Hoera, de lente begint!

Wat fijn, er hangt lente in de lucht! Uiteraard proberen wij dan ook meteen van die eerste zonnestalen te genieten, maar voorzichtigheid blijft geboden. Of je al dan niet verbrand door de zon, heeft niets te maken met hoe warm het buiten is! Doordat de temperatuur aangenaam is en de straling van de zon relatief zwak, nemen wij de gevaren voor lief en verblijven langer in de zon dan gezond voor ons is. De lentezon geeft ons soms een vals gevoel van “veiligheid“, waar wij de noodzaak van smeren veelal vergeten.

Feit! De zon zorgt in een razend tempo voor veroudering én beschadiging van onze huid! Niet voor niets adviseren wij professionals dan ook een dagcrème met SPF. Het belang van een dagcrème met SPF is dat het je huid beschermt tegen de schadelijke straling van de zon. Bovendien behoudt het je huid in een goede conditie en biedt het je huid alle comfort. De anti-age sun defense crème SPF 30 crème voorkomt diverse vormen van hyperpigmentatie, zonschade (die kwaadaardige vormen aan kan nemen), vertraagt het huidverouderingsproces, hydrateert en helpt je huid een mooie tint op te bouwen zonder te verbranden.

Door het dagelijks gebruik van onze anti-age sun defense crème SPF 30 crème kun jij onbezorgd genieten van een heerlijke wandeling in de natuur, buitensport of een terrasje, want de SPF zit al geïntegreerd in je dagelijkse skincare routine zonder dubbel te hoeven smeren! Tevens is de Sun Defense prettig en hygiënisch in gebruik door ons handige doseerpompje en laat zich uitermate fijn uitsmeren zonder witte strepen of een glans achter te laten. Dit maakt het product een uitstekende basis voor make – up, maar ook de mannenhuid zal ervan profiteren.

Je bestelt de anti-age sun defense crème alleen deze maand met 20% korting met de code SPRING20

Meer blogs
Over Thermea For Me

Thermae For Me creëert dagelijks ontspanning en verzorging in je eigen badkamer met een touch van natuurlijke luxe.

Bestel onze favorieten voor het najaar:

Body milk

Een dagelijks hydraterende verzorging voor uw lichaam. Maakt de huid weer elastisch en zacht.

Handcrème

De hydraterende Helianthus annuus zaadolie maakt uw handen en nagelriemen weer zacht en soepel.

Body scrub

Met deze scrubcrème houdt uw huid een optimale conditie en blijft zichtbaar mooi glad en strak.

Lees hier nog meer leuke blogs:

Aloë vera masker
Najaar en winter

Bescherm je huid tegen de kou

Zodra de koude seizoenen aanbreken krijgt onze huid het zwaar te verduren. Zij wordt blootgesteld aan externe factoren waardoor de huidweerstand omlaag gaat en zij het moeilijk krijgt om vocht vast te houden. De huid kan daarom extra ondersteuning gebruiken, waar ons Aloë Vera masker uitstekend bij aansluit.

Lees verder »
Skincare aanbrengen Thermae For Me
Najaar en winter

Herfst is coming: Enzyme peeling

Herfst is hét seizoen bij uitstek voor een intensievere aanpak betreft huidverzorging. De huid wordt niet meer voortdurend blootgesteld aan de zon waardoor men op verantwoorde wijze naar sterker geconcentreerde werkstoffen mag grijpen.

Lees verder »
serum aanbrengen
Zomer

Summer musthave: Skin balance repair serum

Zon, zee en strand zijn een weldaad voor lichaam en geest, maar zorgen er ook voor dat de huid voor een uitdaging komt te staan. Zon en water zijn factoren die de huid belasten waardoor zij extra ondersteuning kan gebruiken.

Lees verder »
Dame geniet van uitzicht over het Limburgse heuvelland.
Najaar en winter

Hoera, de lente begint!

Wat fijn, er hangt lente in de lucht! Uiteraard proberen wij dan ook meteen van die eerste zonnestalen te genieten, maar voorzichtigheid blijft geboden.

Lees verder »
Het Thermae For Me Absolute Hyaluron Serum en Eye Lift Crème
Najaar en winter

Dagelijks een wellness moment in je eigen badkamer

Goede producten om je huid gezond te houden is belangrijk, maar om ervoor te zorgen dat ze ook effectief werken, zul je ze ook in de juiste volgorde moeten gebruiken. De routine is geheel afhankelijk van jouw huidtype, ingrediënten en formules.

Lees verder »
Najaar en winter

Feestdagen cadeaus

De feestdagen komen eraan. Tijd om verlanglijstjes te maken of na te denken over de cadeaus die jij jouw dierbaren gaat geven. We hebben mooie wellness cadeaus voor je verzameld!

Lees verder »
Banner blog sauna
Najaar en winter

Je huid verzorgen na een sauna dag

Heerlijk, zo’n sauna dag! Maar wist je dat de wisselende temperaturen en zwemmen in chloorwater ervoor kunnen zorgen dat je huid uitdroogt? Misschien heb je het zelf wel al gemerkt. Onze skin & bodycare experts vertellen je graag hoe je dit kunt voorkomen!

Lees verder »